Etiket Sonuçları: proje

Şbt

İngilizce öğretmenimiz Ömer Faruk Genç rehberliğinde yürütülen, YOUTH 4 ALL ve YOUTH EVERYWHERE isimli eTwinning projelerimiz Ulusal Kalite Etiketi ödülünden sonra şimdi de AVRUPA KALİTE ETİKETİ (EUROPEAN QUALITY LABEL) ile ödüllendirildi. Öğretmenimizi, emek veren öğrencilerimizi ve proje ortaklarımızı tebrik eder, başarılar dileriz.

Nis

Elazığ il Milli Eğitim Müdürlüğü eTwinnning İl koordinatörlüğü tarafından düzenlenen Elazığ eTwinning Paylaşim Günleri-2022 de "Youth in action for SDGs"(Sürdürülebilir Kalkınma hedefleri gençlik hareketi) projemiz ile ilgili tanıtım webinarında öğretmenimiz Ömer Faruk Genç projesini, süreci ve yapılan etkinlikleri anlattı. Online olarak dört gün sürecek bu faaliyette görev alan öğretmenimize yaptığı sunum için teşekkür eder, başarılar dileriz.

Şbt

Öğrenciler zamanda yolculuk yapacaklar, bugün hayatımızı nasıl yaşadığımızı yeniden düşünecekler, gelecek hakkında tahminlerde bulunacaklar. Geçmişte, şimdiki ve gelecekteki hayatı karşılaştıracaklar. Öğrenciler farklılıkları birçok yönden analiz edecekler. Teknoloji, bilim ve iklim yaşama şeklimizi değiştirdi.

Şbt

Proje, 17 Sürdürülebilir Kalkınma Hedefi (SDG) aracılığıyla küresel sorunlar ve zorluklar hakkında farkındalık yaratmak için liseli gençleri bir araya getirmeyi amaçlıyor. Uluslararası işbirliğini teşvik etmek amacıyla proje, öğrencilerin insanlığı tehdit eden mevcut tehlikeleri fark etmelerini ve ardından bu sorunların arkasındaki süreçleri tanımlamalarını, tanımlamalarını ve analiz etmelerini sağlayacaktır.

eTwinning projelerimize başlıyoruz.

İngilizce öğretmeni Ömer Faruk Genç öncülüğünde okulumuz öğrencileri ile eTwinning projelerine devam ediyoruz. 2021-2022 eğitim öğretim yılında "Youth in action for SDGs" ve "Bridging the past, present and future" projelerine başlamış bulunmaktayız.

Haz

eTwinning projelerimiz için kalite etiketi başvurularımızı yaptık. Okulumuz ingilizce öğretmeni Ömer Faruk Genç öncülüğünde katıldığımız News,media and technology, Distance learning with web 2.0 tools, Cultural Envoy- Kültür Elçisiyim projelerimizi başarıyla bitirdik ve kalite etiketi başvurularımızı yaptık.