T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ELAZIĞ / MERKEZ - Kaya Karakaya Fen Lisesi

YOUTH IN ACTION FOR SDGs

Proje, 17 Sürdürülebilir Kalkınma Hedefi (SDG) aracılığıyla küresel sorunlar ve zorluklar hakkında farkındalık yaratmak için liseli gençleri bir araya getirmeyi amaçlıyor. Uluslararası işbirliğini teşvik etmek amacıyla proje, öğrencilerin insanlığı tehdit eden mevcut tehlikeleri fark etmelerini ve ardından bu sorunların arkasındaki süreçleri tanımlamalarını, tanımlamalarını ve analiz etmelerini sağlayacaktır. 

Öğrenciler, daha iyi ve sürdürülebilir bir dünya için değişimin birer unsuru olmak için harekete geçecekler ve tüm dünyada yaşamı iyileştiren ve sürdürülebilirliği geliştiren kalıcı değişiklikler yapma konusunda tutkulu ve bilinçli bir topluluk oluşturabilirler. Projemiz, öğrencilerin yaşam kalitesini iyileştirmek için harekete geçerek eyleme geçmelerine ve değişim yaratıcıları olmalarına yardımcı olacaktır. Ayrıca öğrencilerin vatandaşlık kavramlarını keşfetmelerine olanak tanıyacaktır.

18-02-2022

 

 

 

 

 

 

 

Projemiz Ömer Faruk Genç'in öncülüğünde 10. Sınıf öğrencileri ile beraber yürütülmekte olup, Ekim ayında başlayıp Nisan ayında sona erdirilecektir. Proje Türkiye, İtalya, Fransa, İspanya, Macaristan ve Hırvatistan ülkelerinden toplam 20 ortak okul ile yürütülmektedir.

  

 

 

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 18.02.2022 - Güncelleme: 11.04.2023 09:06 - Görüntülenme: 267
  Beğen | 2  kişi beğendi

Etiketler :
etwinning proje,