eTwinning Projelerine Başlıyoruz

eTwinning projelerimize başlıyoruz.

İngilizce öğretmeni Ömer Faruk Genç öncülüğünde okulumuz öğrencileri ile eTwinning projelerine devam ediyoruz. 2021-2022 eğitim öğretim yılında "Youth in action for SDGs" ve "Bridging the past, present and future" projelerine başlamış bulunmaktayız.

Projemiz "Bridging the past, present and future" da ise Türkiye, Ukrayna, İspanya, Polonya, Letonya ve Macaristan'dan toplam 16 ortak ülke bulunmakta olup, projeye 11 öğrenci ile katılmış bulunmaktayız.

05-11-2021

Bu projemizde ise çeşitli alanlarda tarihsel süreç içinde meydana gelen gelişmeleri çeşitli web araçlarını kullanarak ele alacağız. eTwinning projelerine olan yoğun ilgiden dolayı öğrencilerimize teşekkür eder İngilizce öğretmenimiz Ömer Faruk GENÇ'e başarılar dileriz.

"Youth in action for SDGs" projesinde Türkiye, Fransa, İtalya, İspanya, Portekiz ve Hırvatistan'dan toplam 21 ortak ülke bulunmakta olup, projeye 10 öğrenci ile katılıyoruz.

05-11-2021

Projemizde dünyadaki sorunlara, sürdürülebilir kalkınma hedefleri ile ilgili etkinlikler yaparak farkındalık oluşturmayı hedeflemekteyiz.

Yayın: 05.11.2021 - Güncelleme: 13.10.2023 12:08 - Görüntülenme: 646

eTwinning,proje,