BRIDGING THE PAST, PRESENT AND FUTURE

Öğrenciler zamanda yolculuk yapacaklar, bugün hayatımızı nasıl yaşadığımızı yeniden düşünecekler, gelecek hakkında tahminlerde bulunacaklar. Geçmişte, şimdiki ve gelecekteki hayatı karşılaştıracaklar. Öğrenciler farklılıkları birçok yönden analiz edecekler. Teknoloji, bilim ve iklim yaşama şeklimizi değiştirdi.

Teknolojinin kendimizi eğlendirme, eğitim, ev işleri, ulaşım, iletişim, tarım, savaşlar, yemek yeme şeklimiz, giyim, şehirler, alışveriş, sağlık, gelenekler, iş ve mesleklerin hayatımızı nasıl değiştirdiği üzerinde çalışılacak ve gelecekte hayatın nasıl olacağı ile ilgili fikirler yürütülecek. Proje ayrıca sıcak gündem konularından olan küresel ısınma, etkileri ve gezegendeki yaşamı nasıl değiştireceği konusunda farkındalık yaratacak.

18-02-2022

Projemiz Ömer Faruk Genç'in öncülüğünde 9. ve 10. Sınıf öğrencileri ile beraber yürütülmekte olup, Ekim ayında başlayıp Nisan ayında sona erdirilecektir. Proje Türkiye, İtalya, İspanya, Macaristan, Polonya ve Ukrayna ülkelerinden toplam 16 ortak okul ile yürütülmektedir.

Yayın: 18.02.2022 - Güncelleme: 11.04.2023 09:07 - Görüntülenme: 260

etwinning proje,