Etiket Sonuçları: ulusal

Kas

eTwinning, Avrupa'daki okullar için oluşturulmuş bir topluluktur. eTwinning, bilgi ve iletişim teknolojilerinin kullanımı vasıtasıyla gerekli destek, araçlar ve hizmetleri sağlayarak okulların herhangi bir konuda kısa ve uzun vadeli ortaklıklar kurmasını kolaylaştırarak Avrupa'da okul işbirliğini teşvik etmektedir. Avrupa'da okul ortaklıklarının kurulması, bilişim teknolojilerinin eğitim öğretim faaliyetlerinde kullanılmasının yaygınlaştırılması, öğrenci ve öğretmenlerin 21. yüzyıl becerileri kapsamında, bilişim teknolojilerini ve yabancı dili kullanma becerilerinin artırılması amacıyla proje devam ediyor.

eTwinning

Kas

eTwinning Ziyaretleri Kapsamında Ulusal Ajans Yetkilileri İlimizi Ziyarete Geldiler.

Milli Eğitim Bakanlığı, Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü eTwinning Ulusal Destek Servisi üyeleri Dr. Hülya BAL (Mesleki ve Pedagojik Gelişim Sorumlusu), Zühal KAZANCI (Portal Sorumlusu) ve Eda Naz KORKMAZ (Ulusal Okul Ağı Sorumlusu) ilimizi ziyaret ettiler.

Eyl

2020 - 2021 yılında okulumuz ingilizce öğretmeni Ömer Faruk Genç rehberliğinde katılmış olduğumuz "News, Media and Technology, Distance Learning with Web 2 tools ve Cultural Envoy-Kültür Elçisiyim" eTwinning projelerinin hepsi Ulusal Destek Ajansı tarafından yapılan değerlendirmeyle okulumuz adına Ulusal kalite etiketi almaya hak kazanmıştır.

Haz

"Söz Gençlerde " temalı Fen Liseleri IV. Ulusal Öğrenci Kongresine katılım hakkı kazanan öğrencilerimiz sunumlarını başarıyla gerçekleştirdi.

Ahmed Ebrar CAN ve Emir Can TÜRKAY öğrencilerimiz matematik öğretmenimiz Özkan TÜRKAY rehberliğinde çalışmalarını kongrede sundular. Okulumuz adına kendileri tebrik ediyor başarılı çalışmalarının devamını diliyorum.

Yadin ÇELİK / Okul Müdürü