eTwinning Ulusal Destek Servisi üyeleri ile etkinlik

eTwinning Ziyaretleri Kapsamında Ulusal Ajans Yetkilileri İlimizi Ziyarete Geldiler.

Milli Eğitim Bakanlığı, Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü eTwinning Ulusal Destek Servisi üyeleri Dr. Hülya BAL (Mesleki ve Pedagojik Gelişim Sorumlusu), Zühal KAZANCI (Portal Sorumlusu) ve Eda Naz KORKMAZ (Ulusal Okul Ağı Sorumlusu) ilimizi ziyaret ettiler.

Koç İlkokulu’nda son üç yıldır aktif olarak eTwinning projelerinde kurucu/üye olarak görev alan kalite etiketi sahibi 40 öğretmen ile bir araya gelindi. Ziyarette faaliyetler ve yapılanlar hakkında sunum yapılıp, soru-cevap etkinliğiyle bilgilendirme yapıldı. Programa okulumuz öğretmeni Ömer Faruk Genç yapmış olduğu proje ile katılmış ve çıkan ürünlerini sergilediği bir stant açtı. Öğretmenlerin açtığı stantların gezilmesi ve fotoğraf çekiminden sonra etkinlik sona erdi.

10-11-202310-11-202310-11-202310-11-2023

Yayın: 10.11.2023 - Güncelleme: 30.11.2023 16:24 - Görüntülenme: 373