Okulumuz eTwinning Ulusal Kalite Etiketi Almaya Hak Kazandı

eTwinning, Avrupa'daki okullar için oluşturulmuş bir topluluktur. eTwinning, bilgi ve iletişim teknolojilerinin kullanımı vasıtasıyla gerekli destek, araçlar ve hizmetleri sağlayarak okulların herhangi bir konuda kısa ve uzun vadeli ortaklıklar kurmasını kolaylaştırarak Avrupa'da okul işbirliğini teşvik etmektedir. Avrupa'da okul ortaklıklarının kurulması, bilişim teknolojilerinin eğitim öğretim faaliyetlerinde kullanılmasının yaygınlaştırılması, öğrenci ve öğretmenlerin 21. yüzyıl becerileri kapsamında, bilişim teknolojilerini ve yabancı dili kullanma becerilerinin artırılması amacıyla proje devam ediyor.

Bu kapsamda 2022-2023 Eğitim Öğretim yılında okulumuz İngilizce öğretmeni Ömer Faruk Genç’in öğrencilerimiz ile birlikte yürütmüş olduğu "Youth 4 All" ve “Youth Everywhere” isimli eTwinning  projeleri “eTwinning QUALITY LABEL-ULUSAL KALİTE ETİKETİ” almaya hak kazandı. Öğrencilerimizi ve öğretmenimizi tebrik ediyoruz.

28-11-202328-11-2023

Yayın: 28.11.2023 - Güncelleme: 30.11.2023 16:22 - Görüntülenme: 271