ELAZIĞ / MERKEZ - Kaya Karakaya Fen Lisesi

Etiket Sonuçları: etwinning proje

Şbt

Öğrenciler zamanda yolculuk yapacaklar, bugün hayatımızı nasıl yaşadığımızı yeniden düşünecekler, gelecek hakkında tahminlerde bulunacaklar. Geçmişte, şimdiki ve gelecekteki hayatı karşılaştıracaklar. Öğrenciler farklılıkları birçok yönden analiz edecekler. Teknoloji, bilim ve iklim yaşama şeklimizi değiştirdi.

Şbt

Proje, 17 Sürdürülebilir Kalkınma Hedefi (SDG) aracılığıyla küresel sorunlar ve zorluklar hakkında farkındalık yaratmak için liseli gençleri bir araya getirmeyi amaçlıyor. Uluslararası işbirliğini teşvik etmek amacıyla proje, öğrencilerin insanlığı tehdit eden mevcut tehlikeleri fark etmelerini ve ardından bu sorunların arkasındaki süreçleri tanımlamalarını, tanımlamalarını ve analiz etmelerini sağlayacaktır.