Etiket Sonuçları: ortaklık

Haz

Kaya Karakaya Fen Lisesi ve Tomarza Fen Lisesi canva adlı  program isbirliklikci bir link üzerinde eş zamanlı olarak Elazığ ve Kayseri'nin turistik noktalarını ingilizce olarak anlatan bir e dergi hazırladılar. Emeği geçen herkese teşekkürler.

May

Tomarza Fen Lisesi yönetici ve öğretmenleri ile ilk toplantımızı gerçekleştirdik. Okul Ortaklığı Programı hakkında bilgiler içeren sunumuyla okulumuz müdürümüz Yadin ÇELİK yönetiminde iki okul öğretmenleri ve yöneticileri katıldı. İştirak eden tüm öğretmen arkadaşlar çok teşekkür ediyoruz. (17 Mayıs 2022 - Saat 20:00 zoom)

May

Bu program Ortaöğretim Genel Müdürlüğüne bağlı Anadolu lisesi, fen lisesi ve sosyal bilimler lisesi okul yöneticileri, öğretmen, öğrencileri ve velileri kapsamaktadır. Okul ortaklığı programında yer alan ortak okulumuz Tomarza Fen Lisesi / KAYSERİ/TOMARZA olarak belirlenmiştir.