Etiket Sonuçları: okul

Şbt

Okulumuzdan mezun olan ve istedikleri üniversiteler ile bölümlerde öğrenim gören öğrencilerimiz okulumuza ziyarette bulundular. Öğrencilerimiz ile sohbet ederek başarılarında etkili olan çalışmalar hakkında tavsiyelerini paylaştılar. Kendilerine teşekkür eder başarılarının devamını dileriz.

Ara

Elazığ Valisi Dr. Sayın Ömer TORAMAN okulumuzu ziyaret ettiler. Beraberinde Vali Yardımcısı Sayın Armağan YAZICI ile İl Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet YİĞİT okulumuzu ziyaret ederek öğrenci ve öğretmenlerle bir araya geldiler. Tasarım Beceri Atölyesini'ndeki calışmalar hakkında bilgiler aldılar. Ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ederiz.

Haz

Kaya Karakaya Fen Lisesi ve Tomarza Fen Lisesi canva adlı  program isbirliklikci bir link üzerinde eş zamanlı olarak Elazığ ve Kayseri'nin turistik noktalarını ingilizce olarak anlatan bir e dergi hazırladılar. Emeği geçen herkese teşekkürler.

May

Okulumuz Kaya Karakaya Fen Lisesi ile Kayseri Tomarza Fen Lisesi arasındaki "Okul Ortaklığı Programı" kapsamında aşağıdaki faaliyetler yapılmıştır.

Eyl

Değerli velilerimiz ve sevgili öğrenciler, okulumuzda daha verimli ve başarılı bir eğitim öğretim dönemi için bazı yeni uygulamaları ve kuralları sizlerle paylaşmak istedik. Okulumuzdaki zaman çizelgesi de aşağıda verilmiştir.

Yadin ÇELİK/Okul Müdürü

Kas

"Okul Ortaklığı Projesi" kapsamında Kaya Karakaya Fen Lisesi (Elazığ) okul müdürü Yadin ÇELİK ve Tomarza Fen Lisesi (Kayseri) okul müdürü Erhan PAMUKÇUOĞLU başkanlığında öğretmenlerin katılımıyla toplantı gerçekleştirildi. İki okul arasında işbirliği yaparak eğitime katkı sağlamak için yapılacak projeler, etkinlikler ve çalışmalar ile ilgili istişareler yapıldı.

May

Tomarza Fen Lisesi yönetici ve öğretmenleri ile ilk toplantımızı gerçekleştirdik. Okul Ortaklığı Programı hakkında bilgiler içeren sunumuyla okulumuz müdürümüz Yadin ÇELİK yönetiminde iki okul öğretmenleri ve yöneticileri katıldı. İştirak eden tüm öğretmen arkadaşlar çok teşekkür ediyoruz. (17 Mayıs 2022 - Saat 20:00 zoom)

Haz