Etiket Sonuçları: gezi

May

Öğrencilerimiz, İstanbul-Ankara ve Çanakkale illerini içerisine alan gezi düzenlediler. İllerdeki üniversiteleri, turistik yerleri gezip görme fırsatı buldular. Gezide rehberlik yapan mezun öğrencilerimize, öğretmenlerimize katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz.

Nis

Değerlerimiz kapsamında tarihimize ve kültürümüze olan sorumluluklarımız bilinciyle ilimizdeki Harput'a öğrencilerimiz bir günübirlik bir gezi düzenledi.

Eyl

Pansiyonda kalan 12. sınıf öğrencilerimizle Pertek/TUNCELİ gezisi düzenledik. Sınava hazırlanan ve pansiyonda kalan öğrencilerimiz için moral/motivasyon olacağını düşündüğümüz gezide Elazığ Keban baraj suyu kıyısındaki pertek ilçesini ziyaret ettik. Rehber öğretmenler eşliğinde botlarla sahilde tur atan öğrencilerimiz doyasıya eğlendiler. Organizasyonun gerçekleşmesinde emeği geçen öğretmenlerimize ve katkı sağlayan Pertek kurum müdürlerine teşekkür ederiz.

Yadin ÇELİK/Okul Müdürü

May

Elazığ Kaya Karakaya Fen Lisesi Fizik Topluluğu öğrencileri Ankara'ya bilimsel ve kültürel gezi düzenledi. Gezinin düzenlenmesinde emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

Deprem bölgesinden nakil gelen öğrencilerimize yönelik yapılan kahvaltı etkinliğinden sonra kaynaşma ve uyum etkinliğimizin 2'ncisinde Harput'un tarihi, turistik ve doğal güzelliklerini görmek için gezi düzenledik.

Ø  Harput Kalesi

Ø  Türbe-Camiler

Ø  Kültür Evi

Ø  Balakgazi Anıtı

Ø  Buzluk Mağarası

May

Geleneksel olarak düzenlediğimiz geziler kapsamında Ankara, İstanbul ve Çanakkale illerine öğretmenlerimiz Kenan GÜLCAN, Mesut KANDU, Uğur YILDIZ ve Özkan TÜRKAY rehberliğinde 63 öğrencimiz geziye katıldı. Gezi sırasında üniversiteler ve tarihi yerler ziyaret edildi.

Kas

9. ve 10. sınıf öğrencilerimiz Gaziantep - Şanlıurfa güzergahında; Göbeklitepe-Balıklı Göl-Hz.İbrahim Makamı-Rum Kalesi-Halfeti yörelerine okul gezisi düzenledi.