Nis

Liselerde Bilim Uygulamaları kapsamında öğrencilerimiz 30 Nisan 2024 Salı günü saat 13:30'da Cemil Meriç Fen Lisesi konferans salonunda "Yapay Zeka" konulu seminer sunacaklardır. Siz değerli velilerimizin katılımını bekleriz.

Ekm

Millî Eğitim Bakanlığı 09/09/2023 tarihinde 32304 sayılı resmi gazetede yayımlanan Ölçme ve Değerlendirme Yönetmeliği çerçevesinde hazırlanan Konu Soru Dağılım Tablosu ile Millî Eğitim Bakanlığının resmî ve özel ortaokul ile liselerde okul genelinde yapılacak yazılı sınavlara yönelik yayınladığı Örnek Soru Kitapçıkları ve açıklamalar aşağıdaki linklerde verilmiştir.

Mrt

sosyal sorumluluk

Mrt

Ortaöğretim Genel Müdürlüğü Öğretim Materyalleri ve İçerik Geliştirme Daire Başkanlığınca güncellenen öğretim programlarına yönelik ihtiyaç duyulan içerikleri bilgi ve teknoloji yönüyle nitelikli olarak hazırlamak, ders içeriklerini elektronik ortamda öğretmen ve öğrencilerin kolaylıkla ulaşabileceği bir yapıya kavuşturmak, ders kitaplarını etkileşimli tahta ile uyumlu hale getirmek, öğretim programlarının kazanımlarını destekleyici sorular hazırlamak ve paylaşmak amacıyla bu web sayfası hazırlanmıştır.

Eyl

Değerli velilerimiz sevgili öğrenciler, yeni eğitim öğretim dönemimizin hayırlı olmasını diliyorum. Okulumuzda bu yıl uygulanacak olan ders programlarına aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz. Ayrıca veli ve öğretmen görüşmelerinin kolay ve sağlıklı sürdürülebilmesi için uygun görüşme saatleri hazırladık. Faydalı olması dileğiyle...

Yadin ÇELİK/Okul Müdürü

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı 2. Dönem 1. Yazılı takvimi aşağıda verilmiştir.

yarışma ogm

Haz

Tüm okullarımızın taban puanı ve kontenjanları

Eyl

Okulumuzda 1. Dönem Ortak Sınav Tarihleri aşağıda verilmiştir.

* I. Ortak sınavda 10. sınıfların Matematik dersi il genelinde ortak yapılacaktır.

* II.Ortak sınavda Türk Dili Edebiyatı ve Matematik derslerinin sınavları ülke genelinde ortak yapılacaktır.

Kas

Sayın Velimiz, 03/12/2023 Pazar günü saat 10:00 ’da başlayacak ve saat 13.00 ’te bitecek olan tüm sınıflar düzeyindeki I. Dönem öğretmen-veli toplantısı ekteki çizelgeler doğrultusunda okulda yapılacaktır.

Öğretmen veli sınıf görüşme yerleri ekte sunulmuştur. Katılımınızı bekler saygılarımı sunarım.

Yadin ÇELİK / Okul Müdürü

Ekm

Eyl

Değerli velilerimiz ve sevgili öğrenciler, okulumuzda daha verimli ve başarılı bir eğitim öğretim dönemi için bazı yeni uygulamaları ve kuralları sizlerle paylaşmak istedik. Okulumuzdaki zaman çizelgesi de aşağıda verilmiştir.

Yadin ÇELİK/Okul Müdürü

Kas

Çevrimiçi Soru Modülü

Görüş ve önerilerinizi yazabilirsiniz.

Haz

Okulumuzda sınıflar düzeyinde ağırlıklı not ortalamalarına göre başarı sıralamasında ilk 10 da yer alan öğrencilerimizin listesi aşağıda verilmiştir.