YOUTH 4 ALL

11-04-2023

2022-2023 eğitim öğretim yılında Türkiye, Hırvatistan, Yunanistan, İtalya ve Litvanya ülkelerinden 15 farklı okulun katılımıyla YOUTH 4 ALL (HERKES İÇİN GENÇLİK) eTwinning projesine başladık. Projenin amacı, gençleri topluluklarının aktif üyeleri olmaya teşvik etmek, hoşgörü ve kültürlerarası anlayış geliştirmek, sosyal etkileşim kapasitelerini güçlendirmek, dil ve dijital becerilerini geliştirmektir.

6 farklı alan 6 uluslararası ev haline getirilip öğrenci ve öğretmenler isteklerine göre bu evlere dağılacaklar. Öğrenciler proje sırasında “yaşayacakları” ilgi evlerini seçerler. Uluslararası oda arkadaşlarıyla seçtikleri konularda işbirliği yapacaklar, görevleri ve nihai ürünleri üzerinde çalışacaklar. Oluşturulan tüm materyaller twinspace ve proje web sitesinde (Wordpress) toplanacaktır.

Yayın: 11.04.2023 - Güncelleme: 11.04.2023 09:15 - Görüntülenme: 146

eTwinning,