Yeni eTwinning Platformundayız (ESP)

Okulumuz Yeni eTwinning platformunda (ESEP) yerini aldı

2022- 2023 Eğitim - Öğretim yılında da okulumuz öğrencileri Milli Eğitim Bakanlığı YEGITEK koordinesinde yürütülmekte olan eTwinning projelerine katılım sağlamıştır. Türkiye, Hırvatistan, Yunanistan, İtalya ve Litvanya ülkelerinden 15 farklı okulun katılımıyla YOUTH 4 ALL (HERKES İÇİN GENÇLİK) projesi ile yine Türkiye, İtalya, Fransa ve Polonya ülkelerinden 7 farklı okulun katılımıyla YOUTH EVERYWHERE (GENÇLİK HER YERDE) projeleri yürütülmektedir. Projelerimizle öğrencilerimiz farklı kültürlerdeki özellikleri her açıdan inceleyip öğrenirken, yurt içi ve dışındaki akranlarıyla iş birliği içerisinde etkinlikler gerçekleştirecek, web 2.0 ve 3.0 (sanal gerçeklik,3D, arttırılmış gerçeklik) araçlarını kullanarak akademik, sosyal ve bilişim teknolojileri alanında kendini geliştirme fırsatı bulacaklardır. Ayrıca online (çevrimiçi) görüşmeler gerçekleştirerek yabancı dil becerilerini geliştireceklerdir. Emeği geçen okulumuz İngilizce öğretmenlerinden  Ömer Faruk Genç'e ve öğrencilerimize okulumuz adına teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.

Yayın: 11.04.2023 - Güncelleme: 11.04.2023 09:22 - Görüntülenme: 115

eTwinning,