T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ELAZIĞ / MERKEZ - Kaya Karakaya Fen Lisesi

Pansiyon ve okul kayıt işlemleri

Okulumuza yerleşen öğrencilerimizi tebrik ediyoruz. Pansiyon ve kayıt süreci ile ilgili bilgilendirme aşağıdaki dosyada mevcuttur.

LGS SONUCU OKULUMUZA YERLEŞEN ÖĞRENCİLERİMİZ 

                LGS-2022 sonuçlarına göre, büyük bir başarı sağlayıp okulumuza yerleşen siz değerli öğrencilerimizi tebrik ederim. Kazandığınız okul; akademik başarı düzeyi bakımında ilin en iyi okulu olmakla beraber, Türkiye sıralamasında en iyi 100 lise içerisinde olan bir okuldur. Nitelikli Sosyal, kültürel, bilimsel, sportif faaliyetleri öncü bir okuluz.

Okulumuz ilimiz adına her yılı Boğaziçi, Hacettepe, Cerrahpaşa'ya öğrenci gönderen nadir okullardan biridir. Türkiye'de ilk 100 ve 1000'lerdeki dereceleri ile başarı sıralamasında adından sürekli bahsedilen bir okuluz.  Geçmişten günümüze güçlü kadrosu ve seçkin öğrencileri ile başarının zirvesindeki Kaya Karakaya Fen Lisesine sizlerde hoş geldiniz.

Hepinize şimdiden başarılar dilerim. Sizler için okulumuzla ilgili gerekli bazı dokümanlar aşağıya çıkartılmıştır.

Yadin ÇELİK

Okul Müdürü

9. SINIFLARLA İLGİLİ GENEL DUYURULAR

9. SINIF OKUL UYUM EĞİTİMİ (Okul tanıtımı, bilgilendirme, seçmeli ders, öğretmen tanıtımı vb. konular) Okulun açıldığı ilk hafta Eylül 2022 okulda yapılacaktır.

 

GEREKLİ OLAN EVRAKLAR

*  Seçmeli ders dilekçesinin Eylül ayı içerisinde okula teslim edilmesi (dilekçeler okuldan alınacak veya TIKLAYINIZ)

*  Pansiyon talebinde bulunacak öğrenciler 23-26 Ağustos 2022 tarihleri arasında okula başvurmaları. (Ek-1 TIKLAYINIZ)

    diğer belgeleri ise idareden elden teslim alınacak.

İki top A4 fotokopi  kâğıdı  (özeliği 80gr A4) (Okul açıldığında)

*  Öğrenci Kayıt Dosyası için TIKLAYINIZ(Okullar açıldığında idareye teslim edilecek.)


9. SINIFLARDAKİ ŞUBELERİN OLUŞUM ŞEKLİ.

Sınıflarımız maksimum 30 kişilik olup, 4 şubeye homojen bir şekilde dağıtılacaktır. Puan sıralamasına göre dağıtım yapılmayacaktır.


OKUL KIYAFET UYGULAMASI:

Okulun resmi üniformasının giyilmesi tüm sınıflar için zorunlu olacaktır. 2016 yılında yapılan ankette velilerimizin %73,7 si okul resmi üniformasının giyilmesine karar vermiştir. Satış yerleri Elazığ merkezdeki çeşitli mağazalarda olacak.(Pantolon için keten -kumaş türleri olabilir kot pantolon hariç olacaktır. Renkler ise;  siyah-gri-lacivert-füme vb koyu renkler olabilecektir.)


PANSİYON TALEPLERİ:

İsteyen her öğrencimiz pansiyona yerleştirilebilir ve diğer okul öğrencilerine göre yerleştirmede önceliklidir.  Pansiyonlu öğrencinin varsa bursu kesilir. Kız ve Erkek her öğrencimiz için yeterli sayıda boş kontenjanımız mevcut olup odalar 4 kişiliktir. Pansiyon talebinde bulunacak öğrenciler 26 Ağustos 2022 'ye kadar okula başvurmaları gerekir.

Pansiyon Kayıt Kabul İşlemleri İçin Gerekli Olan Evraklar;

  1. Maddi Durum Belgesi (Ek-1) TIKLAYINIZ
  2. 2021 yılına ait toplam geliri gösteren maaş bordosu veya Aralık2021' ya ait maaş bordorusu
  3. Yatılı okumasına engel rahatsızlığı bulunmadığına dair hekim raporu
  4. Aile fert başına düşen yıllık miktarı 18.160,00, TL nin altında kalan öğrencilerimiz parasız yatılı bu miktarı aşan öğrencilerimiz ise paralı yatılı olarak pansiyonumuzdan faydalanabilirler.
  5. Paralı yatılı kalacak öğrenciler 8.210,00 TL yi Eylül-Kasım-Şubat-Nisan aylarında dört taksit halinde ve her bir taksiti 2050,50 TL olmak üzere okula ödemesini yapacaklar.

2022 Ortaöğretim Kurumları Pansiyonları E-Başvuru İşlemleri

Değerli veli ve Öğrenciler; 2022 Ortaöğretim Kurumları Pansiyonları E-Başvuru İşlemlerini online olarak yapabilirsiniz. Sistemden Başvurunuzu Yaparak Belgelerinizi Kayıtlı Olduğunuz Kuruma Gönderebilirsiniz.

ONLİNE BAŞVURU İÇİN TIKLAYINIZ

 

NOT: EVRAKLARI EKSİKSİZ OKULA TESLİM EDEN ÖĞRENCİLERİN BAŞVURUSU DEĞERLENDİRİLEREK ONAYLANACAKTIR.






Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 25.07.2022 - Güncelleme: 23.08.2022 22:36 - Görüntülenme: 943
  Beğen | 7  kişi beğendi

Etiketler :
kayıt,pansiyon,