Ortak Sınav Konu Soru Dağılım Tabloları ve Örnek Sorular

Millî Eğitim Bakanlığı 09/09/2023 tarihinde 32304 sayılı resmi gazetede yayımlanan Ölçme ve Değerlendirme Yönetmeliği çerçevesinde hazırlanan Konu Soru Dağılım Tablosu ile Millî Eğitim Bakanlığının resmî ve özel ortaokul ile liselerde okul genelinde yapılacak yazılı sınavlara yönelik yayınladığı Örnek Soru Kitapçıkları ve açıklamalar aşağıdaki linklerde verilmiştir.

2. DÖNEM (2023-2024)

ELAZIĞ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

Elazığ Ölçme Değerlendirme Merkezi İL GENELİ      Ortak Yazılı Konu Soru Dağılımı 2.DÖNEM (2023-2024)

Okullarımızda yapılacak tüm sınavlarda aşağıdaki linkte verilen Konu Soru Dağılım Tablolarında yer alan kazanımlar ve soru sayıları esas alınacaktır. Okullarda yapılan tüm sınavlar, cevaplarını öğrencilerin oluşturduğu (açık uçlu/ kısa cevaplı) ve farklı bilişsel düzeyde kazanımları ölçen maddelerden oluşacaktır.

Derslere göre hazırlanan senaryoların bulunduğu tablolara ulaşmak için TIKLAYINIZ

MEB Tarafından Yayınlanan; (2023-2024)

1) Ülke Geneli Ortak Yazılı Konu soru Dağılımı

a. Matematik Dersi Konu Soru Dağılımı için TIKLAYINIZ (2.Dönem 1. Yazılı)