Etiket Sonuçları: yardım

Nis

Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimiz tarafından 100 Aileye 100 Yardım Kolisi hazırlandı. Hazırlanan paketler ailelere ulaştırıldı. Emeği geçen ve katkı sağlayan Kaya Karakaya Fen Lisesi'nin tüm paydaşlarına teşekkür ederiz.

Mrt

11 ilimizi kapsayan büyük deprem felaketi yaşadık. Çok sayıda insanımız büyük zorluklarla ve ihtiyaçlarla karşı karşıya kaldılar. Kaya Karakaya Fen Lisesi Ailesi olarak yardım eli uzatmak istedik. Paydaşlarımızla yaptığımız çabalar sonucunda toplanan yardımları Valilik, İl Milli Eğitim Müdürülüğü AFAD ve okulumuz imkanları aracılığıyla deprem bölgesine ulaştırdık. Emeği geçen tüm veli öğretmen personel ve diğer kurum yetkililerine, çalışanlarına teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuzun giriş medivenlerinin onarımına katkı sağlayan Sayın Veysel Demirci ve pansiyonumuzun mevcut fiziki ortamına bağlı olarak, öğrencilerimizin aktivitelerine yönelik bir adet havalı hokey masası ve bir adet langırt masasını hibe eden hayırsever velilerimize okulumuz adına teşekkür ederim.

Yadın ÇELİK/Okul Müdürü